Velkommen til L’Altros familie | L'altro

Velkommen til L’Altros familie

Hos os på L’Altro skal forvente hjemmelavede retter fra Italien, der serveres i en afslappet og hjemlig atmosfære – en moderne udgave af en “anti-ristorante”, der tilmed har en Bib Gourmand i Michelin Guiden.

I 1950’ernes Italien sagde man ’anti-ristorante’ om det at spise derhjemme, og det er netop oplevelsen af at spise ’a casa’ hos sin familie, som er indbegrebet af L’Altro. Atmosfæren gør restaurant til et yndet mødested for alle byens sultne trækfugle, og hos os møder man både par i romantisk tosomhed, den lille børnefamilie og kollegaer ude med forretnings-forbindelser.

Til dagligt er det Valerio Marandola og Alessandra Palmieri, som tager imod dig ved hoveddøren, og Marcello Rosato,  Marco Costenaro og Vincenzo Fuccilli, der står bag kødgryderne. Tilsammen udgør de din italienske ’famiglia’ i Torvegade, og hele flokken vil hjertens gerne adoptere dig!

Maden

Hver dag starter din middag i Italien: om morgenen kigger vi nemlig de varer igennem, som vi får op fra Italien fra vores egne leverandører, og baseret på det allerbedste fra deres køkkenhaver komponerer vi aftenens menu. Det betyder også at alle retter er baseret på det friskeste fra sæsonens udbud, helt i tråd med italienernes kærlighed til det gode måltid. På L’Altro er smør, fløde og tunge fond’er i maden bandlyst til fordel for sunde olier, citrus og urter, der letter fordøjelsen og giver en god og let fornemmelse i kroppen.
Menuen starter med et udvalg af kreative antipasti med fisk, grøntasger og kød. Her venter kulhydrater og protein i form af først primo, siden secondo, og adskillelsen gør at næringsstofferne lettere optages. Husk kaffen tilsidst, som ’lukker maven’ igen! Alle skal have mulighed for at nyde vores lækre mad, og vi har stor erfaring med at kokkerere velsmagende menuer for både vegetarer og allergikere – giv gerne besked derom, når der bookes.