Julefrokost og Private Arrangementer

En middag i festligt lag

Jo flere, jo bedre – os italienere elsker at samle venner og familie omkring mad og vin, og den tradition falder i god jord her i Danmark.

På L’Altro bliver middagen ekstra hyggelig når bordene rykkes sammen, og næsten hver uge har vi fornøjelsen af at forkæle mindre eller større selskaber her i Torvegade – anledningerne spænder fra runde fødselsdage og bryllupsreceptioner over jubilæer til en afslappet middag for kollegaerne efter et bestyrelsesmøde.

Vores Anti-ristorante har plads til begge dele – se vores to smukke rum samt hvad vi anbefaler under førstsalen.

The Old Private Dining Room (Den Gamle Spisestue)

Hvis I er på udkig efter en særegen privat madoplevelse for venner eller kolleger, og I er et selskab på 14 personer eller færre vil vores Old Private Dining Room skabe de perfekte rammer for jeres aften. Et smukt lokale, der emmer af atmosfære og som har udsigt over èn af Christianshavns mange fine gårdhaver.

Der er ikke ekstra omkostninger forbundet med reservation af lokalet. Vi anbefaler at vælge vores “Il Viaggio”-udgave af menuen til denne form for reservation. For mere information er I meget velkomne til at kontakte os pr. mail: laltro@laltro.dk eller pr. telefon +45 32 54 54 06.

Førstesalen på L’Altro

Hvis I er et selskab større end 14 personer, anbefaler vi jer at leje førstesalen af restauranten. Dette må være et af de absolut bedste spots i København, og det lever altid op til forventningerne. Førstesalen kan rumme 50 – 55 mennesker, og vi er stolte af allerede at have dannet rammer for mange typer af selskaber fra julefrokoster til bryllupper og private arrangementer af forskellig type.

Vores nuværende julefrokost menu kan ses nedenfor, men man skal endelig kontakte os for mere information, mulige ændringer og naturligvis omkring reservation af private arrangementer, hvor vi lover at gøre vores til at I vil få en uforglemmelig aften her på L’Altro.